Diverse

(P) – Reduceri și premii de Sărbători de la Easeus Software

În perioada sărbătorilor de iarnă, producătorul software Easeus vine cu o serie de promoții speciale, care vă vor atrage cu siguranță atenția.

Easeus a pregătit un joc online cu premii în licențe software, reduceri de pachete software și licențe software gratuite de la câțiva parteneri.

1. Joc online cu premii software în valoare de 198,80 de dolari

Jucați un joc online de îndemânare simplu și puteți câștiga premii software în valoare de până la 198,90 dolari:

  • EaseUS Partition Master Professional 11.10 – Software-ul profesionist de manager de partiții vă ajută să redimensionați, să creați, să mutați, să îmbinați, să ștergeți, să formatați partiții pe discuri.
  • EaseUS Mobimover 3.0 – EaseUS Mobimover vă ajută să transferați date de pe PC pe iPhone / iPad.
  • EaseUS MobiSaver pentru Android 5.0 – EaseUS MobiSaver ajută la recuperarea tuturor datelor pierdute pe un telefon Android.
  • EaseUS Todo PCTrans Pro 9.0 – EaseUS Todo PCTrans Pro poate fi folosit pentru a transfera ușor datele și aplicațiile într-un nou PC / OS cu ușurință.
  • EaseUS Todo Backup Home 9.2 – EaseUS Todo Backup Home facilitează backupul datelor pentru a evita pierderea nedorită a acestora.

2. Beneficiați de reduceri de până la 70% pentru cel mai vândute pachete software EaseUS!

2.1. Pachetul software compus din EaseUS Data Recovery Wizard Pro și EaseUS MobiMover Pro, vândut la prețul standard de 129,90 USD are acum o reducere de 84.93 dolari, fiind disponibil pentru numai 44.97 USD.

2.2. Pachetul software compus din EaseUS MobiSaver și EaseUS MobiMover Pro cu prețul standard de 109.90 dolari, beneficiază acum de o reducere de 70%, fiind disponibil pentru numai 34,97 USD.

3. Obțineți coduri de licență gratuite de la partenerii EaseUs!

Easeus a invitat mai mulți parteneri software să se alăture acestei campanii. Aceștia oferă gratuit câte o licență software pentru aplicațiile Wisecare365 Pro, Driver Booster 5, Animiz și HD Video Converter Factory Pro.

IMPORTANT!

Toate aceste oferte sunt valabile până la data de 4 ianuarie 2018.

Ofertele EaseUS de Crăciun și de Anul Nou pot fi regăsite pe pagina oficială a campaniei: https://www.easeus.com/campaign/christmas-campaign-2017.php

Postează comment

Vezi comentariile