[EXPIRAT] Mai sunt câteva zile pentru a cere păstrarea a 15 GB gratuiți pe OneDrive

Mai sunt doar câteva zile în care puteți cere Microsoft 15 GB gratuiți pe OneDrive în loc de 5 și păstrarea bonusului adițional Camera Roll. La începutul lui noiembrie 2015, Microsoft a anunțat reduceri importante pentru spațiul acordat gratuit pe OneDrive, respectiv scăderea spațiului gratuit de la 15 la 5 GB, eliminarea spațiului nelimitat asociat cu unele abonamente Office 365 și renunțarea la anumite planuri plătite. Reacțiile utilizatorilor dezamăgiți nu s-au lăsat așteptate, iar în decembrie Microsoft a revenit, cerându-și scuze și făcând unele mici concesii. Una dintre acestea a fost aceea de a permite utilizatorilor păstrarea limitei de 15 GB gratuiți în loc de 5, despre care am scris la momentul respectiv.

IMPORTANT: Promoția a expirat
Pentru că oferta pentru menținerea a 15 GB gratuiți și a bonusului Camera Roll se apropie de final, am decis să scriu acest articol, prin care să vă reamintesc data limită, care este 31 ianuarie 2016. Dacă vreți mai multe detalii despre cele de mai sus le găsiți aici:

Dacă știți ce aveți de făcut, mergeți direct la pagina Microsoft:

IMPORTANT: Promoția a expirat

IMPORTANT!

Promoția s-a încheiat, iar accesarea link-ului de mai sus vă va conduce pe o pagină Microsoft cu următorul mesaj:

Cosminhttps://www.cosmintataru.ro
Cosmin este un consultant IT independent, pasionat, printre altele, de tehnologiile Microsoft. Între 2014 și 2018, Cosmin a primit anual de la Microsoft titlul de Most Valuable Professional (MVP) pentru Windows, zona Consumer.