Prima pagină » Articole » Podcast » Podcast Windows fără limite – episodul 28 – 09.12.2010
Podcast

Podcast Windows fără limite – episodul 28 – 09.12.2010

Funcționalitate AntiTracking în Internet Explorer 9, Interfață 3D pentru Windows 8, Google Chrome OS amânat pentru a doua jumătate a lui 2011, Cotele de piață ale sistemelor de operare, Recomandarea software a săptămânii, site-ul săptămânii, alte stiri din lumea PC.

http://www.getjar.com/ , un site cu aplicații Java pentru telefoane mobile.

Temele emisiunii:

1. Funcționalitate AntiTracking în Internet Explorer 9
2. Interfață 3D pentru Windows 8 ?
3. Google Chrome OS amânat pentru a doua jumătate a lui 2011
4. Cifrele de azi – cotele de piață ale sistemelor de operare.

Recomandarea software a săptămâniiGladinet este o aplicație gratuită care permite accesarea directă din Windows Explorer a fișierelor personale stocate în cloud, pe spațiul de stocare oferit de mai multe servicii Web. Mai exact, Gladinet va crea o unitate de disc virtuală în My Computer, pe care va crea foldere separate pentru fiecare serviciu de stocare în Cloud. Totul se configurează în câteva minute, și astfel avem la dispoziție spațiu suplimentar de stocare pe care putem găsi documente și alte fișiere importante stocate pe Internet, direct din My Computer.  http://www.gladinet.com/p/download_starter_direct.htm

Site-ul săptămânii –

http://www.getjar.com/ , un site cu aplicații Java pentru telefoane mobile.

Ascultă/descarcă acum episodul 28 !

Cosmin

Cosmin este un consultant IT independent, pasionat, printre altele, de tehnologiile Microsoft. Între 2014 și 2018, Cosmin a primit anual de la Microsoft titlul de Most Valuable Professional (MVP) pentru Windows, zona Consumer.

Scrie comentariu

Apasă aici pentru a posta un comentariu