marți, octombrie 16, 2018
Acasă Subiecte Ghiduri generale

Temă: Ghiduri generale

Ce sunt vulnerabilitățile de securitate Meltdown și Spectre?

Aproape toate computerele și smartphone-urile au fost expuse defectelor de securitate critice Meltdown și Spectre care ar putea fi folosite de atacatori pentru a fura date confidențiale.

10 motive pentru care PC-urile Windows „crapă”

Din experiența proprie, cauzele principale ale defectării unui calculator pot fi adunate într-o listă destul de scurtă, pe care ți-o prezint în acest articol.

Ce este OneCore ?

Am amintit în câteva articole recente despre OneCore, dar nu am insistat prea mult asupra a ceea ce înseamnă, în speranța că va reieși...

Totul despre Surface Pro 3 – ce model să-mi cumpăr ?

Discutăm despre câțiva parametri tehnici esențiali și vă ofer și unele sugestii privind alegerea modelului Surface Pro 3 potrivit. Un articol scris în 2015, dar care poate fi util și în 2018 - eu folosesc și acum Surface Pro 3 cu Windows 10 și sunt foarte mulțumit de felul în care funcționează.

Ce este și la ce servește IoT (Internet of Things) ?

Unul dintre cele mai importante elemente ale noii strategii Microsoft este Internet of Things. Haideți să vedem ce este și cum funcționează acesta.

Ce să fac ? Windows nu vede toată memoria RAM

Când arată memoria RAM, Windows afișează RAM existent și RAM utilizabil. Află ce este fiecare și de ce sunt diferențe între ele pe PC-ul tău.

Tutorial Windows – cum facem backup pentru activarea Windows ?

Un instrument simplu pentru salvarea si restaurarea activarii Windows Vista, 7, 8 si Server.

Tutorial Windows 8 – Cum alegem versiunea corectă ?

Alegerea unei ediții Windows 8 este foarte simplă, chiar mai simplă poate decât a fost în octombrie 2001, când Microsoft lansa Windows XP în două versiuni, Home Edition și Windows XP Professional.

Windows RT și Windows 8 (x86) – cine ce va alege...

Foarte mulți utilizatori se vor întreba mai devreme sau mai târziu ce ar trebui să aleagă atunci când ar urma să treacă la Windows 8. Windows RT ? Windows 8, Windows 8 Professional ?

Windows 8: 23 de comenzi rapide

Windows 8 Consumer Preview are un set de comenzi rapide de la tastatură care se pot dovedi utile celor care se acomodează cu noul sistem de operare.

Windows 8 pe ARM suportă doar 4 aplicații desktop și acelea...

Ce știm momentan despre Windows on ARM (WOA) - februarie 2012.

PC defect ? Ce facem înainte să sunăm tehnicianul ?

Primii pași pentru repunerea în funcțiune a unui PC ”obosit”.

Ce este System-on-a-Chip (SoC) ?

Află ce este platforma hardware System-on-a-Chip (SoC)

Practic–ghid de utilizare corectă a bateriilor de laptop

Află dacă e bine sau nu să lași bateria în laptop cu alimentatorul conectat, dacă trebuie sau nu să calibrezi bateria și cum trebuie să o depozitezi dacă nu folosești laptopul ceva mai mult timp.

Despre bariera de 4 GB RAM sau 32 bit versus 64...

Pentru că am văzut că articolul 32 vs. 64 de biți este unul dintre cele mai citite de pe site, m-am gîndit să abordez iar problema, mai ales din punctul de vedere al celor care încă sunt pe XP și nu sînt lămuriți ce trebuie făcut pentru un upgrade și dacă merită un upgrade sau nu la Windows 7 64 bit.

Cu ce e mai bun Windows 7 față de Vista

  Am încropit o listă pentru cei care se întreabă dacă merită sau nu să facă upgrade de la Vista la Windows 7. Lista...

Totul despre Windows Desktop Search

În Windows 7, cu ajutorul Windows Desktop Search 4.0, avem posibilitatea de a folosi multe tipuri de operatori logici în căutările noastre, ceea ce...

Windows – 32 bit versus 64 bit

Dacă vă întrebați ce Windows să folosiți, pe 32 sau pe 64 de biți, atunci acest articol vă va ajuta să decideți ce vi se potrivește mai bine.
39FaniLike
16UrmăritoriUrmăriți
19UrmăritoriUrmăriți
193AbonațiAbonați-vă
Forum – ultimele discuții

Cele mai citite - 7 zile