E oficial, modul S vine curând pentru toți utilizatorii

Microsoft a confirmat informațiile pe care le-am postat recent (via Thurrott.com), potrivit cărora Windows 10 S nu va mai fi un SKU, ci un mod Windows 10.

Inițial Joe Belfiore a dat un indiciu pe Twitter, prin care a confirmat într-o primă fază trecerea Windows 10 S de la ediție Windows la un mod Windows:

Ieri Joe Belfiore a revenit și oferă câteva detalii într-un articol de pe blogul Windows. Iată povestea pe scurt: după ce a introdus anul trecut versiunea Windows 10 S, de la care se așteptau performanțe și stabilitate bazate pe utilizarea exclusivă a aplicațiilor din Magazinul Microsoft, compania ar fi primit feedback puternic cu privire la numele ales, care ar fi creat confuzii.

Ca urmare, Microsoft simplifică experiența pentru clienți și, după lansarea iminentă a Windows 10 1803, cumpărătorii retail vor putea alege un PC cu Windows 10 Home sau cu Windows 10 Pro în modul S, iar cei din companii vor avea și ei Windows 10 Enterprise cu modul S. Oricare dintre utilizatori va putea trece gratuit de la modul S la versiunea „full” .

Cosminhttps://www.cosmintataru.ro
Cosmin este un consultant IT independent, pasionat, printre altele, de tehnologiile Microsoft. Între 2014 și 2018, Cosmin a primit anual de la Microsoft titlul de Most Valuable Professional (MVP) pentru Windows, zona Consumer.

Postați un răspuns sau un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here